Παρασκευή 20/10/2017 (GMT+2)
Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και καλές αγορές!
Νέος Χρήστης | Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Το καλάθι μου Το καλάθι μου
0 προϊόντα - 0.00€
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
Karcher
3M
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
SPEEDEX
Αρχική › Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

                                                           ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα www.tool-market.gr.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία καλέστε μας στο τηλ. 211 012 2003 ή στείλτε μας fax στο 211 012 2004 ή με e-mail στο info@tool-market.gr

                              Προσιτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα      

Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε τους κάτωθι όρους , που εφαρμόζονται για τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε σε αυτό ,  διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 1.      Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της. Η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.
 2.    H Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.tool-market.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές στη λειτουργία στην ιστοσελίδα για λόγους ανωτέρας βίας.
 3.     Η Εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tool-market.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tool-market.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".
 4.     Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/ και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/ και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/ και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/ και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/ και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/ και υπηρεσίες ή/ και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 
 5.   Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
 6.   Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.tool-market.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας ή/και του ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.tool-market.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
 7.     Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.tool-market.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό,  συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή άθελα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

                                                       ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται και καλύπτονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους στην Ελλάδα & έχουν ελάχιστο χρόνο εγγύησης Καλής Λειτουργίας τον 1 (ένα) χρόνο. Το service τους εκτελείται από τα τμήματα service των εταιριών ή από τα εξουσιοδοτημένα service αυτών σε όλη την Ελλάδα. 

Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής).

 • Τα εργαλεία Makita καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Karcher καλύπτονται από: 

              α. Καταναλωτικά προιόντα -  Τομέας «Σπίτι & Κήπος»

           24 μήνες εγγύηση (για ερασιτεχνική χρήση ή χρήση από ιδιώτες)

Καταναλωτικά προιόντα που αγοράζονται με τιμολόγιο παραπέμπουν σε επαγγελματική χρήση και ως εκ τούτου έχουν 12 μήνες εγγύηση. 

Αντίστοιχα καταναλωτικά προιόντα που αγοράζονται με απόδειξη λιανικής παραπέμπουν σε ερασιτεχνική χρήση και έχουν αντίστοιχα 24 μήνες εγγύηση.

              β. Επαγγελματικά προιόντα

           12 μήνες εγγύηση

              γ. Επισκευές

           6 μήνες εγγύηση από την έναρξη της επισκευής

           Προυπόθεση για το σημείο γ. είναι ότι η επισκευή έχει πραγματοποιηθεί από  πιστοποιημένο επισκευαστή. 

              Επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.karcher.gr/gr/Service/Warranty.htm

 • Τα εργαλεία DEWALT XR καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση.Εάν δηλωθούν σε διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων απο την αγορά τους στο site της DEWALT καλύπτονται για τρία (3) έτη. 

          Επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.dewalt.gr/3/

 • Τα νέα ηλεκτρικά εργαλεία Stanley FatMax καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση.Εάν δηλωθούν σε διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων απο την αγορά τους στο site της STANLEY καλύπτονται για τρία (3) έτη.

          Επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.stanleyworks.gr/mystanley/ .

 • Τα εργαλεία Krausmann καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση. 

          Επισκεφτείτε τη παρακάτω σελίδα για περισσότερες πληροφορίες:

          http://www.krausmann.gr/quarantee/ .

 • Τα εργαλεία Black & Decker καλύπτονται απο δύο (2) ετών εγγύηση. 

          Επισκεφτείτε τη παρακάτω σελίδα για περισσότερες πληροφορίες:

         http://service.blackanddecker.gr/gr/Products/ViewArticleBDK.aspx?ArticleID=WarrantyPolicy .

 • 'Ολες οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών.
 • Τα εργαλεία Al-ko καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.
 • Οι αντλίες Al-ko καλύπτονται από τριών (3) ετών εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Kawasaki καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Graphite καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Matrix καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Verto καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Nakayama καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.
 • Οι γεννήτριες Kumatsu καλύπτονται από ενός (1) έτους εγγύηση.
 • Τα εργαλεία Awelco καλύπτονται από δύο (2) ετών εγγύηση.

H εγγύηση δεν υφίσταται εφόσον συμβαίνουν τα παρακάτω:

 • Φυσιολογική φθορά προιόντος
 • Ανταλλακτικά που φθείρονται φυσιολογικά κατά την χρήση.
 • Βλάβη που προκλήθηκε κατά την μεταφορά.
 • Βλάβες που προκλήθηκαν από διακοπή ρεύματος, απώλεια φάσης, η αυξομείωση τάσης, ή τροφοδοσία τάσης διαφορετικής από την ενδεικνυόμενη.
 • Χρήση όχι σύμφωνη με τον προορισμό και τις προδιαγραφές του μηχανήματος
 • Βλάβη που δημιουργείται από λανθασμένη χρήση του μηχανήματος (που δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες χρήσης του).
 • Βλάβη που προκλήθηκε από χρήση ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων που δεν κατασκευάζονται από τον κατασκευαστή ή βλάβη που έχει προκύψει από επισκευή που πραγματοποιήθηκε από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία των αντιπροσωπειών.
 • Βλάβη που προκλήθηκε από ατύχημα, φωτιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κλπ.
 • Βλάβη που προκλήθηκε από αμέλεια ή κακή αποθήκευση και διατήρηση ενός μηχανήματος
 • Βλάβη που προκλήθηκε από κακή συναρμολόγηση του μηχανήματος
 • Βλάβη που έχει προκύψει από κακή ή λανθασμένη ρύθμιση διαφορετική από τις οδηγίες ρυθμίσεων του εγχειριδίου χρήσης.
 • Βλάβη ή κακή λειτουργία που έχει προκύψει από πλημμελή καθαρισμό του μηχανήματος από σκόνη, λάδια, κ.λ.π., καθώς και βλάβη που έχει προκύψει από επαφή του μηχανήματος με χημικά υγρά, ή βλάβη από υγρασία, διάβρωση.

Το κόστος μεταφοράς του προιόντος (είτε εντός , είτε εκτός εγγύησης ) επιβαρύνει εξ'ολοκλήρου τον πελάτη.

Live Support - Offline
TOP SELLERS
Meguiar's - Dual Action Polisher Έκκεντρος Αλοιφαδορός 710W
MT310
Meguiar's - Dual Action Polisher Έκκεντρος Αλοιφαδορός 710W
499.90€
Chemical Guys - Black Light-Super Finish (16 oz)
GAP_619_16
Chemical Guys - Black Light-Super Finish (16 oz)
31.00€
3M - Καθαριστικό Τροχών & Ελαστικών
39036
3M - Καθαριστικό Τροχών & Ελαστικών
14.70€
CHEMICAL
CARPRODUCTS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
mitr
Κατασκευαστές / συνεργάτες
 • Chemical Guys
 • Tecomec
 • 3M
 • Karcher
 • Hozelock
 • DeWALT
 • Neo Tools
 • Bormann
 • Matrix
 • Cisa
 • Nakayama
 • Bertolini
 • Worx
 • Yamaha
 • Bison
 • Knipex
 • Keter
 • Goodyear
 • Matt chem
 • Ribimex
 • Stanley
 • Kumatsugen
 • AEG
 • Meguiar's
 • Ribiland
 • Shogun
 • Fabel
 • Awelco
 • Verto
 • Krausmann
 • Wagner
 • Global
 • Ελληνικής Κατασκευής
 • Expert Tools
 • Den Braven
 • Artplast
 • Minotavros
 • Unimac
 • Fiskars
 • Topex
 • Kraft
 • Maco Tools
 • Imperia
 • STP
 • Etalon
 • Express
 • Rawlink
 • Farmate
 • Oerlikon
 • Makita
 • Aurelia
 • Stayer
 • Deckmate
 • Black & Decker
 • Sas
 • Ribitech
 • Masterlock
 • Ford
 • Facom
 • Top Tools
 • Bulle
 • Nautix
 • Turtle Wax
 • Virax
 • Toros
 • Dunlop
 • Kawasaki
 • Armorall
 • Tactix
 • Graphite
 • Hailo
 • Irwin Tools
 • Jardin
 • Al-ko