εργαλεια | προιοντα περιποιησης αυτοκινήτου | σπιτι / κήπος

Ποιοί είμαστε


www.tool-market.gr

IMPREXIS COMMERCE IKE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΦΜ : 801079010 - ΔΟΥ : ΙΛΙΟΥ / ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ : 148585503000

ΙΛΙΟΝ - 13122 , ΤΗΛ: 211 012 2003

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα , www.tool-market.gr!   

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του εργαλείου των προιόντων περιποίησης αυτοκινήτου / μηχανής καθώς επίσης και στα εργαλεία / είδη κήπου & σπιτιού , με σεβασμό και υπευθυνότητα θα σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στις υπάρχουσες ανάγκες σας καθώς επίσης θα ανταποκρίνεται άμεσα στις επιταγές της ηλεκτρονικής αγοράς. Μέσω της περιήγησης σας στη σελίδα μας θα διαπιστώσετε ότι η ευρεία ποικιλία των προϊόντων μας απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες που σκοπό έχει την εξεύρεση ιδανικών προτάσεων για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας .

Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας , η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας , η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας , αποτελούν την εγγύηση και την ποιότητα στις συναλλαγές εξασφαλίζοντας  με αυτό το τρόπο υψηλού επιπέδου συνεργασίες.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους οίκους  του εξωτερικού και του εσωτερικού , παρέχοντας σε εσάς υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την κατοχύρωση της επαγγελματικής μας ευσυνειδησίας .

Θα είμαστε δίπλα σας για την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας, προσφέροντας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς τη μεγαλύτερη ποικιλία προιόντων (παντός είδους).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 012 2003 , με email στο sales@tool-market.gr , καθώς επίσης και μέσω του live chat που προσφέρει το κατάστημα μας.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του tool-market.gr

 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ