εργαλεια | προιοντα περιποιησης αυτοκινήτου | σπιτι / κήπος

Τρόποι αποστολής


Παραδίδουμε τα προιόντα μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. 

  • Αποστολή με courier:

Τα περισσότερα προϊόντα μας, αποστέλλονται με υπηρεσία courier .

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την ACS COURIER.

Με την courier, η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στην πόρτα σας, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ).

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.   

  • Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία (χρέωση πελάτη):

Στη περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά κάποιο προϊόν μεγαλύτερων διαστάσεων ή βάρους από το συνηθισμένο, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή σας. To κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη , ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του προιόντος κατόπιν συννενοήσης με την μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή του πελάτη.

Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με την χρήση πιστωτικής κάρτας και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας .

H αποστολή με μεταφορική εταιρεία αφορά παραλαβή του δέματος από τον πελάτη από την κεντρική αποθήκη της περιοχής του. Παράδοση παραγγελίας στον χώρο του πελάτη , πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία έτσι ώστε να προσδιοριστεί το επιπλέον κόστος καθώς επίσης και ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας.

Ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημα μας www.tool-market.gr  για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί κατά την μεταφορά του προιόντος .

Eάν ο πελάτης έχει συνεργασία και επιθυμεί αποστολή με άλλη courier/μεταφορικής εταιρείας πέραν της συνεργαζόμενης εταιρείας (ACS COURIER) μπορεί να επιλέξει αποστολή με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση δική του , δηλώνοντας τον κωδικό πελάτη που έχει στην δική του εταιρεία ταχυμεταφορών.

  • Αποστολή με Μεταφορική Tool-market.gr :

Εντός ορίων νομού Αττικής , για δέματα που ο ο όγκος τους είναι μεγάλος , για την αποφυγή υψηλής χρέωσης μεταφορικών μέσω courier , μπορούμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας με τα ιδιόκτητα Φ.Ι.Χ. της εταιρείας μας. Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 50€ είναι κατόπιν συννενοήσεως , ενώ για παραγγελίες άνω των 50€ είναι δωρεάν.

                                                                   ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Παράδοση της παραγγελίας για περιοχές εντός νομού Αττικής.

             (ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες άνω των 50€ - μόνο για ΖΩΝΗ Α).*

*Εξαιρούνται οι περιοχές : Σαλαμίνα , Μέγαρα , Νέα Πέραμος , Σαρωνίδα , Ανάβυσσος , Λαγονήσι ,  Σούνιο , Λάυριο , Πόρτο Ράφτη , Πικέρμι , Μαρκόπουλο , Κερατέα , Καλύβια , Ραφήνα , Νέα Μάκρη , Μαραθώνας , Καπανδρίτι , Αυλώνας , Ωρωπός , Αίγινα , Αγκίστρι , Σαλαμίνα , Ασπρόπυργος , Ελευσίνα , Πέραμα κλπ.

Για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η εταιρεία μας σας αποστέλλει την παραγγελία εντός 24-72 ωρών στις ώρες λειτουργίας μας μεταξύ 9:00 και 19:00.*

  • Παράδοση της παραγγελίας για περιοχές εκτός νομού Αττικής.

Για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η εταιρεία μας αποστέλλει την παραγγελία σας εντός 24-72 ωρών στις ώρες λειτουργίας μας μεταξύ 9:00 και 19:00.*

Παραδόσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας (εντός νομού Αττικής). Επιπλέον χρέωση για την μεταφορά των προϊόντων στην περιοχή σας βαρύνουν τον παραλήπτη.

Τυχόν καθυστέρησεις παραλαβής από τη στιγμή που η εταιρεία μας έχει παραδόσει στη μεταφορική εταιρία τη παραγγελία σας δεν βαρύνει την εταιρεία μας καθώς τα δρομολόγια των μεταφορέων μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και εξαρτώνται καθαρά από τις μεταφορικές εταιρίες. 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ