εργαλεια | προιοντα περιποιησης αυτοκινήτου | σπιτι / κήπος

Τρόποι πληρωμής


Για την εξόφληση των παραγγελιών σας, προσφέρουμε τέσσερις  μεθόδους :
  • Αντικαταβολή(+1,20€ /παραγγελία - Δωρεάν Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 200€)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας
  • Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα
  • Πληρωμή μέσω Paypal 

 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας , με αντικαταβολή*.

 Με την αντικαταβολή, πληρώνετε όλο το οφειλόμενο ποσό (συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών), κατά την παραλαβή των προϊόντων στην πόρτα σας, από τον διανομέα της μεταφορικής εταιρείας.
 

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν σας βολεύει η αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ον. Δικαιούχου : ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 ΑΡ.ΛΟΓ.: 5046-061575-888    ΙΒΑΝ : GR82 0172 0460 0050 4606 1575 888


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ον. Δικαιούχου : ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΡ.ΛΟΓ.: 059/400417-58    ΙΒΑΝ : GR73 0110 0590 0000 0594 0041 758


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 211-0122004. Μόλις παραληφθεί το fax , αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@tool-market.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω MasterCard & Visa από όλες τις τράπεζες.

Για αγορές άνω των 50€ έχετε την δυνατότητα αποπληρωμής έως 4 άτοκες δόσεις και για αγορές άνω των 100€ έως 6 άτοκες δόσεις. 

Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον 128 bit encryption SSL (Secure Socket layer) της τράπεζας Πειραιώς. 

Με την χρήση του πρωτόκολλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ του χρήστη και του server winbank paycenter είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να υποκλαπούν. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 
Πριν την αγορά με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε.

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συνεργάζεται με τον διεθνή οργανισμό PayPal. 
Σε περίπτωση που είστε χρήστης του PayPal, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κάνοντας χρήση του κωδικού σας.

*Σημείωση:

Η μέθοδος της αντικαταβολής, δεν ισχύει για προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου που αναγκαστικά αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών. (ισχύει για περιοχές εκτός Αττικής)

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ